Каяк тур Сивота

Локация Гърция
Цена / Човек 330 лв.

Изживей емоцията!

Местата са ограничени! Не чакай последния момент!

Cивoтa e кyрорт в региοн Теcпрoтия, нa Йонийскοтo κрайбрeжие. Mяcтoто e мнοгo попyлярнο и пoсещaвано зарaди живoпиcнотο си крайбрежиe. Зaливът на Cивoта e cилно рaзчленен, с множeствο заливчета и ocтровчетa в мοрeтo пред селотο. Йонийско море привличa чаcтни яxти и лoдки цeлогοдишнo.

Cивoтa има три малки плaжа в cамотο сeлo – Кaрвyно, Aгиοс Hикoлао, Бела Bрaκа и трите сa мeжду xълмoвете. Бeлa Bрака е нaй-извеcтният и най-интeресният – малкa ивица пясъκ cвързва сyшaта с близкoто οcтрoвче Mуртeмено и леснο сe xoди по нея. Дрyги плaжoвe малко извън cелοтo са Гaликос Mοлoc (до пристанищетο) и Завия. B рaдиyc oт 15 км от Cивοта мoгат дa сe посетят и други малки и гοлеми плажoвe – Mегa Aмоc, Миκри Амοс, Αгиа Парaскеви и пр.

Програма за каяк пътешествие Сивота

1 ден Четвъртък. Тръгва се вечер след работа към 21.00 часа от стадион „Васил Левски“. Ще използваме нощта, за да пътуваме. По този начин само Петък се взима отпуска.

2 ден  Петък. Пристигаме рано сутринта. Настаняваме се на къмпинг. Този ден е предвиден за почивка и свободна програма. При желание може да направим кратка разходка с каяците наоколо или да отскочим с буса и разгледаме китното градче Парга, което се намира наблизо.

3 ден Събота. Ставаме рано сутрин, закусваме и пием кафе, след което ще направим кратък инструктаж и влизаме с каяците в морето. Предстоят ни около десетина километра гребане покрай крайбрежната ивица, за да достигнем малките островчета разположени срещу град Сивота. Обикаляме самите острови, като спираме на малки и приятни плажчета за почивка. Ще влезем също в няколко интересни морски пещери. Няма да пропуснем и пясъчния провлак – Бела Врака. Късния следобед ще акостираме в град Сивота, където може да вечеряме и пием по бира в някоя от тамошните кръчми. Вечерта се качваме на буса и се прибираме обратно в къмпинга. Гребане за деня около 13 километра.

4 ден Неделя. След закуска и сутрешното кафе, правим отново трансфер с буса до град Сивота, където сваляме каяците в морето. Този ден тръгваме на юг покрай самата крайбрежна ивица. Ще минем покрай няколко хубави плажа като Megali Ammos Beach, Mikri Ammos Beach и други. По самия бряг ще видим отново няколко красиви пещери. Ще има възможност за спиране и вкусен обяд, след което ще натоварим обратно каяците и ще поемем към България. Гребане за деня около 10 километра.

Цена

330 лв. на човек (100 лв. се заплащат като капаро)

Включенo:

 •  Застраховка
 •  Нощувки на къмпинг
 •  Oсигуряваме палатка, чувал и шалтета при предварителна заявка
 •  Морски каяк Prijon
 •  Каяк екипировка (гребло, жилетка, шприцка)
 •  Водач по маршрута

Транспортът е безплатен

Минимален брой участници в каяк групата – 6 човека.
Максимален брой участници в каяк групата – 20 човека.

Свържи се с нас

Пиши ни и ние ще се свържем с теб в рамките на работния ден.

Включи номера си, ако искаш да ти се обадим.


  Или ни се обади.

  Ако не ти вдигнем, значи сме във водата.

   

  Можеш да ни пишеш и тук: