Каяк тур Родопи

Локация Родопи
Кога

По запитване

Цена / Човек 200 лв.
Начало

София

Изживей емоцията!

Местата са ограничени! Не чакай последния момент!

Магията на Родопа планина в два дена с каяк

Програма

Ден 1: Тръгване в 7 часа рано сутринта. Пристигаме на язовир Широка поляна към 10 30 часа. Влизаме във водата в 11 часа. Първо ще намерим място, където да разпънем бивака. Ще направим кратка почивка за хапване и след това до залез слънце ще имаме възможност да гребем и опознаем флората и фауната на язовира. Формата на язовира е уникална. Погледнат от обикалящият го път, изглежда, че е съставен от множество малки язовири с отделни стени. Илюзията се причинява от неравния терен на дъното, който се състои от няколко планински дерета. Вечерта с песни и танци край огъня ще се наслаждаваме на безброй звезди. 

Ден 2: Ставаме в 8 часа и събираме бивака. В 10 часа се качваме на буса и се местим на язовир Голям Беглик. Той също предлага възможност за 3 до 4 часа гребене като ще направим почивка с пикник на някоя китна Родопска поляна. В 16 часа се отправяме посока София, но по път ще спрем на Варварските минерални бани (носете си бански), за малко разпускане преди началото на работната седмица.

Цена

200 лв. на човек

Минимален брой участници в групата – 6 човека.

Местата са ограничени.

Всеки ден водачите изготвят сутринта програма според прогнозата за времето и уменията на групата. Мисията ни е да направим денят ви забавен, запомнящ и вълнуващ. С нашият опит и вашето добро настроение успехът е ГАРАНТИРАН.

Включено

 •  Палатка, чувал и шалтета при предварителна заявка
 •  Каяци Prijon
 •  Каяк екипировка – гребло, жилетка, шприцка
 •  Водач по маршрута
 •  Каяк инструктор
 •  Медицинска застраховка

Свържи се с нас

Пиши ни и ние ще се свържем с теб в рамките на работния ден.

Включи номера си, ако искаш да ти се обадим.


  Или ни се обади.

  Ако не ти вдигнем, значи сме във водата.

   

  Можеш да ни пишеш и тук: