Детски лагери

Кога

Очаквайте скоро за сезон 2022

Цена / Човек 400 лв.
8 +
Минимална възраст

НЕКА НАУЧИМ ДЕЦАТА ДА ОБИЧАТ РЕКИТЕ

Рафтинг спускания, скачане от скали, плуване в реката, гребане и сутрешни разгрявки целят да покажат на учениците (децата), че приключенията могат да бъдат част от живота ни – сега, в XXI век, и тук в България. Участниците в детския лагер не само ще се научат как безопасно да се спускат по реки, интересни факти за живота на реките, но и сами ще изпитат силата на природата. Показаните под формата на игри и забаления методи за оцеляване в природата ще направят децата ви по-силни, ще ги разсеят за момент от компютърните игри и всякакви Iphone забавления и ще им отворят вратите за живот с главно Ж… пълен с приключения.

Настаняване и хранене в Еко селище Дебели даб – www.DebeliDab.eu

ДЕТСКИ РАФТИНГ ЛАГЕР – ЛЯТО

Дати 2021

Очаквайте скоро

Включва

  • Незабравимо изживяване
  • Закуска, обяд, вечеря – всеки ден
  • Нощувки в стаи – вътрешен санитарен възел
  • Транспорт до реката и на място
  • Квалифицирани инструктори
  • Екипировка за рафтинг и каньонинг

Не включва: Такси за посещение на откритият басейн.

П.С. Нашият детски лагер не представлява казарма!

Примерна програма

1 ден Сутринта тръгване от София с микробус за рафтинг център Reflip, река Струма, Кресненските ханчета  на 130 км от София. Пристигане. Почивка, хапване. Настаняване. Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане. Връщане на базата. Почивка. Къпане в топли минерални бани. Вечеря. Нощувка

2 ден Закуска. Преобличане и подготовка за разходката до каньона Шейтан дере на река Ощавска, приток на река Струма. Пристигане на водопадите, почивка, връщане обратно, преобличне. Тръгване за село Влахи. Пристигане, посещение на църквата, запознаване с историята на селото (родното място на Яне Сандански). Почивка, хапване.  Запознаване с проекти за опазване на околната среда (като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк, опазване на редките породи в България – каракачански овце, коне и кучета). Посещение на Влахинския водопад. Връщане. Събиране на дърва, готвене на вечеря. Спане на палатки.

3 ден Закуска Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане, къпане, скачане. Връщане на базата.  Почивка.Вечеря. Нощувка.

4 ден Закуска.  Подготовка, екипировка, инструктаж за каякинг. Спускане, къпане, скачане. Връщане на базата. Почивка, обяд. Посещение на открит басейн. Вечеря, Нощувка.

5 ден След закуска – посещение на каньона на вековните дървета. Обяд. Тръгване за София.

Програмата не е окончателна и подлежи на промени.

Допълнително: възможност за организиране на детски лагери със спане на палатки с чували и шалтета.

Детски рафтинг лагер съвместно с Номадия 

Дати:

Цена: 530 лв. на дете.

Цената включва: лицензиран транспорт; транспорт до реката; три хранения на ден – закуска, обяд и вечеря; асистенция на инструктори от „Номадия“ и от „Рефлип“ /в екипа има воден спасител; застраховка; специализира на екипировка; занимателни игри и др.; подарък, ДДС. Цената не включва: лична екипировка

 

 

Примерна програма

1 ден Сутринта тръгване от София с микробус за еко селище “Дебели Даб”, 130 км от София. Пристигане  и настаняване към 13:00 ч. Обяд в 13:30. След обяд разходка и къпане в топли минерални бани. Връщане в еко селището. Вечеря. След вечерята сме подготвили забавни игри.

2 ден Закуска. Посещение на пещера. Обяд при пещерата. Връщане в “Дебели Даб”. Вечеря.

3 ден Закуска. Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане по долно рафтинг трасе. Обяд сред природата. Почивка. Вечеря.

4 ден Закуска. Пешеходен преход. Обяд. Лекция за безопасността в реките и водоемите. Посещение на минерален басейн. Вечеря.

5 ден Закуска. Панорамна разходка на Кресненското дефиле. Обяд. Тръгване за София. Пристигане към 17:00 ч.

Програмата подлежи на промяна и не е окончателна. Съобразяваме се с времето и децата.