Рафтинг по Искър

Кога

При група от 5 човека

Цена / Човек 50 лв.
Времетраене

2 часа

Изживей емоцията!

Местата са ограничени! Не чакай последния момент!

Подарете на семейството си един приказен уикенд около река Искър.
За тези от вас, които искат да опитат рафтинг на още една българска река, Искър е добър вариант. Местоположението на Искърското дефиле позволява пътуване 2 часа от София с влак, с кола или дори с нашия екип. Реката е клас 2 по шестобалната система. Подходяща е за хора от всякакви възрасти, начинаещи и деца. Рафтинг спускането трае около 1.30 часa, а трасето е с дължина около 10 км.

Сборният пункт е мостът на село Бов. Там ви очакваме, оставяте си колите и ви екипираме със неопрен, неопренови боти и задължителните каска и жилетка. Цялото мероприятие трае около 3 часа. Спускането започва от село Бов и приключва в района на Лакатнишките скали, от където наш микробус ви връща обратно на старта. Инструктажът преди влизане в река Искър е задължителен и ще включва основните неща – гребане, команди, безопасност и плуване. Районът около реката е подходящ, освен за рафтинг и каякинг, за разходки, катерене и влизане в пещери. По желание може да се организира и влизане в пещера Темната дупка на Лакарник.

Цена: 50 лв на човек  

Включва:

  •  Незабравимо изживяване
  •  Пълна рафтинг екипировка – неопрен, яке, обувки за вода, каска и жилетка
  •  Инструктаж
  •  Лицензирани рафтинг инструктори
  •  Safety лодка
  •  Транспорт по трасето

Допълнително: професионални снимки на най-екстремните участъци в реката.

Интересно:

Река Искър се образува от три реки: Черни, Леви и Бели Искър. За начало се приема р.Прав Искър – приток на Черни Искър. Води началото си от Рила – от Беломорския басейн. Тече от юг на север и се влива като десен приток на р.Дунав. Събира водите си от Рила планина, Самоковското и Софийското поле, Витоша, Стара планина, Предбалкана и част от Дунавската равнина. Тя е най-дългата река в България- 368 км.

Свържи се с нас

Пиши ни и ние ще се свържем с теб в рамките на работния ден.

Включи номера си, ако искаш да ти се обадим.


    Или ни се обади.

    Ако не ти вдигнем, значи сме във водата.

     

    Можеш да ни пишеш и тук: