Каяк по Струма

Кога

Всеки ден

Цена / Човек 70 лв.
Заминаване

10 & 14

часа

Времетраене

4 часа

Всеки ден спускания с каяци. Най-доброто забавление през лятото!

Мястото е познато – Рафтинг център Рефлип, река Струма, Кресненските ханчета. Бързеите са същите, вашият поглед и усещане върху тях е различен. Надуваем малък рафт – каяк, личен инструктор и вашата близост с реката е разликата, която търсите.

Надуваемите каяци са стабилни, леки, маневрени, лесно преносими лодки за бърза вода. Те са революция в речните развлечения. Напълно начинаещи каякари могат да се забавляват, гребейки клас II и III бързеи с указания, инструкции и подкрепа от опитен и професионален водач. Усещането да управлявате лодка в река Струма е уникално. Представете си как се научавате да карате каяк по клас II и III бързеи, разбивате вълните и участвате в първото си речно приключение. Плуването и обръщането винаги са възможни.

Професионални водачи и оборудване

Рафтинг & каяк клуб Рефлип използва най-доброто оборудване на разположение. Всеки каякар ще бъде облечен с неопрен, каска, жилетка и неопренови обувки. Опитни водачи ще ви покажат техниките за гребане, ще ви преведат безопасно през бързеите и ще ви помагат в спасяването и самоспасяването. Това приключение изисква добра физическа подготовка. Може да се впуснете с най-добрия си приятел или приятелка. Ако нивото на реката е високо във вашия каяк ще седне личен инструктор, който ще се погрижи за вашата безопасност и изживяване.

Предлагаме избор на минирафт – надуваем каяк или кану по избор. Поради интензивността на бързеите, ако се спускате на горното трасе групи до 8 човека са за предпочитане.

Включва:

 •  Транспорт по трасето
 •  Пълна водна екипировка – неопренов костюм, яке, обувки за вода, каска и спасителна жилетка
 •  Инструктаж
 •  каяк инструктор
 •  Safety лодка
 •  Незабравимо изживяване

Комбинирай в 1 ден
с Каяк по Струма


Уикенд в Кресненското дефиле

Свържи се с нас

Пиши ни и ние ще се свържем с теб в рамките на работния ден.

Включи номера си, ако искаш да ти се обадим.


  Или ни се обади.

  Ако не ти вдигнем, значи сме в реката.

   

  Можеш да ни пишеш и тук: