Лодки под наем

Двоен каяк

 

Prijon Poseidon. Изключително бърз и стабилен, със сухи отделения и рул за управление. Управлява се с крака. Доказано здрава пластмаса. С лодката е включено – две гребла, две жилетки;

Цена на ден – 60 лв.

Единичен каяк

 

Wilderness systems, Prijon Sea kayak. Изключително бързи, маневрени и стабилни, със сухи отделения. Priojn-a разполага с рул за управление.
С лодката е включено – гребло + жилетка.

Цена на ден – 50 лв.

Каяк за бърза вода

 

Dagger Mamba. 8.1  и Piranha Burn. Изключително маневрени и игриви: само за хора с опит. С лодката е включено – гребло, жилетка, каска, шприцка.

Цена на ден – 70 лв.

SUP Надуваем сърф

 

Изключително компактни – побира се в багажник на кола.
Със сърфа е включено – гребло, помпа, финка, жилетка и каска.

Цена на ден – 60 лв.

Надуваем каяк

 

Изключително компактни – побира се в багажник на кола.
С лодката е включено – две гребла, помпа, жилетки и каски.

Цена на ден – 60 лв.

Рафтинг лодка

 

Изключително здрави и стабилни в бързи реки, езера и язовири. Побират се в багажника на кола – спаднати и сгънати. Включено с лодката – 8 гребла, жилетки, каски, помпа.
Цена на ден – 140 лв.

ФОРМА ЗА РЕЗЕРВАЦИЯ


  УСЛОВИЯ ЗА ДАВАНЕ НА ЛОДКА ПОД НАЕМ

  1. Лодките се взимат и връщат на адрес: София, ул. Г.С. Раковски 1. Близо до Лъвов мост.  Упътване: ТУК
  2. За транспорт на лодки до язовир или езеро се заплаща отделно и и трябва да се свържете с нас за цена.
  3. Разполагаме с лодки за даване под наем, но за да гарантираме наличност, препоръчваме предварителна резервация на лодката за уикенда, празниците или почивката ви.
  4. Лодките се дават под наем за период от 24 часа.
  5. Едноместен пластмасов каяк за бърза вода се дава под наем само на лице, което е преминало курс на обучение при нас или има натрупан опит по друг начин.
  6. Дават се лодки под наем само на лица над 18 г. Лица под 18 г. трябва да бъдат придружавани във водата от пълнолетни.
  7. Лодката се дава под наем в комплект със спасителна/спасителни жилетки, гребло/гребла, каска, помпа. Те са включени в цената за наем на лодка.
  8. Наемателят трябва да разполага с подходящ багажник на колата за безопасно транспортиране на каяка/каяците. В противен случай ние ще предложим такъв багажник под наем. Надуваемите лодки се транспортират в багажника на колата. Наемателят предоставя доброволно свойте данни от лична карта.
  9. Наемателят трябва да отдели време за кратък инструктаж и да удостовери по своя воля и със своя подпис, че е запознат и съгласен с нашите условия и рисковете, свързани с практикуването на каяк.
  10. Наемателят носи пълна отговорност за загубено или откраднато оборудване и възстановява неговата стойност по актуалните продажни цени.