Ваучери за рафтинг и каяк

Показване на 15 резултата

Лицето на ваучер за рафтинг и каяк

Подаръчният ваучер ще преобърне деня ви!

Изненадайте близките си с ваучер за рафтинг или каяк. Подарете незабравимо приключение на щурите си приятели. Подаръкът е подходящ за мъже, жени, деца и всички, които обичат мокрите изненади и забавленията на открито.

Нашите ваучери за рафтинг, каякинг, каньонинг, тролей и нощувка в Еко селище Дебели даб са с валидност 2 години от датата на закупуване. Могат да бъдат поименни, но може да оставим на вас да напишете името на човека, които го получава. Дизайнът  на ваучерите е изработен от талантлива българска художничка и чудесно заменят картичкa за рожден ден. В средата на ваучера напишете своето лично пожелание към щастливеца, получил подаръка. Ваучерът ще бъде опакован в красив плик.

Когато собственика на ваучера реши да го ползва, нека се свърже с нас поне 7 дни предварително, да избере час и дата на спускане и ние ще го очакваме.

Подходящо за хора от 4 до 80 години. Не е необходима специална физическа подготовка. Всяка година десетки хора, които не могат да плуват, ни се доверяват. След спускането ще сте заредени с адреналин и положителни емоции за предстоящата седмица. Слънчево или дъждовно, времето не е от значение. Единственото важно нещо е нагласата и желанието. Няма да се измъкнете сухи от реката така или иначе. Ще сте с широка усмивка на лицето и нови приятели.

Гърба на ваучер за рафтинг и каяк

Как да купя ваучер?

1. Плащане през сайта

Изберете вашия ваучер. Завършете поръчката през сайта. Изберете плащане чрез карта. Изберете “хартиен ваучер” и платете само доставката до посочен от Вас адрес или изберете “електронен ваучер’ и ще ви бъде пратен по имейл. Може да разпечатате или да покажете електронния ваучер от телефон при ползване.

2. Доставка по куриер

Изберете вашият ваучер. Завършете поръчката през сайта. Дизайнерски ваучер ще Ви бъде изпратен по куриер на посочен от Вас адрес с наложен платеж. Зарадвайте близък още утре. Доставката се поема от купувача.

3. Закупуване от нашия офис

Той се намира на ул. Г.С.Раковски 1 в София, в района на метростанция „Лъвов мост“. Обадете се предварително поради непълно работно време след ковид пандемията.

4. Бърза поръчка

Ако ви трябва ваучер в последния момент ни звъннете директно. Ще направим всичко по силите си да ви го доставим веднага или изпратим по мейл.