Ваучери за рафтинг и каяк

Лицето на ваучер за рафтинг и каяк

Подаръчният ваучер ще преобърне деня ви!

Изненадайте близките си с ваучер за рафтинг или каяк. Подарете незабравимо приключение на щурите си приятели. Подаръкът е подходящ за мъже, жени, деца и всички, които обичат мокрите изненади и забавленията на открито.

Нашите ваучери за рафтинг, каякинг, каньонинг, тролей и нощувка в Еко селище Дебели даб са с валидност 2 години от датата на закупуване. Могат да бъдат поименни, но може да оставим на вас да напишете името на човека, които го получава. Дизайнът  на ваучерите е изработен от талантлива българска художничка и чудесно заменят картичкa за рожден ден. В средата на ваучера напишете своето лично пожелание към щастливеца, получил подаръка. Ваучерът ще бъде опакован в красив плик.

Когато собственика на ваучера реши да го ползва, нека се обади поне седмицa предварително, да избере час и дата на спускане и ние ще го очакваме.

Подходящо за хора от 4 до 80 години. Не е необходима специална физическа подготовка. Всяка година десетки хора, които не могат да плуват, ни се доверяват. След спускането ще сте заредени с адреналин и положителни емоции за предстоящата седмица. Слънчево или дъждовно, времето не е от значение. Единственото важно нещо е нагласата и желанието. Няма да се измъкнете сухи от реката така или иначе. Ще сте с широка усмивка на лицето и нови приятели.


Гърба на ваучер за рафтинг и каяк

Как да купя ваучер?

1. Доставка по куриер

Дизайнерски ваучер ще Ви бъде изпратен по куриер на посочен от Вас адрес. Зарадвайте близък още утре. Обадете се на телефона за връзка за бърза доставка или направете поръчката през сайта и изберете доставка по куриер.

2. Закупуване от нашия офис

Той се намира на ул. Г.С.Раковски 1 в София, в района на метростанция „Лъвов мост“. Обадете се предварително поради непълно работно време.

3. Плащане през сайта

Завършете поръчката през сайта. Изберете плащане чрез карта. Електронен ваучер ще ви бъде пратен по имейл или по куриер. Може да разпечатате електронния ваучер или да покажете го при ползване.

4. Бърза поръчка

Ако ви трябва ваучер в последния момент ни звъннете директно. Ще направим всичко по силите си да ви го доставим.

Подаръчен ваучер

Показване на 10 резултата