Рафтинг парти в “4 стаи”

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА РАФТИНГ ПАРТИ С НАС В БАР 4 СТАИ.

Ето какво трябва да знаете за нас : ние сме дамите и пичовете от реката. Обичаме да гребем, правим го за спорта. Ние сме тези, които всяка Събота и Неделя стягат самарите, приготвямт неопрените, жилетките и каските за тренировка на реката. Ние търсим бързата вода и обичаме да се движим с рафтинг лодка по нея.

Ето какво празнуваме: през година се провежда Световно и Европейско състезание по рафтинг от най-висок клас. Тази пролет взехме квота и се класирахме за него. Отиваме в Босна и Херцеговина през Май за Европейското по рафтинг, за да видим как го правят големите отбори, как се готвят и как побеждават. И как падат, също!

ДАТИ НА ПАРТИТАТА 25.04.2014

Каква е програмата: ние си носим всичко – лодките, греблата, жилетките, Рафтинг филмчетата, че даже и пиенето. Ще ви покажем какво ви трябва, ако решите да ни посетите на Кресненското дефиле. В случай, че сте там, не за да се напиете или да танцувате, ще си уплътните времето с филмчетата от яки рафтинг спускания на добри рафтъри, както и наши  трипове – от рафтинг спускания, състезания и тренировки.

Какво сме ви подготвили: една вечер с нас – речните хора, много яка музика от нашите домакини 4 ROOMS, снимки с екипировката и с нас, разни награди – отстъпки и безплатни рафтинг спускания с най-свежите гидове в бранша. А дамите са ви направили специални лодки – медальончета и други джунджурии. Ще ви се отдаде шанс да си ги купите, ако много ви харесват. Всичко събрано отива за пътуването до Сърбия и Босна след по-малко от месец.

А от вас : очакваме ви на тълпи да пиете с нас и да танцувате повече от всякога, да се радвате на спорта и да стискате палци през Май. Искаме да ви видим и на Кресненското дефиле, ухилени с гребла в ръка и готови за action!