+359 888 505 991

Рафтинг по река Струма

Рафтинг по река Струма
4.9 (97.47%) 79 votes

Искате да разберете какво е Рафтинг по река клас 3-4 ?

 Ела с нас на рафтинг по река Струма в Кресненското дефиле!

Рафтинг група след спускане по река Струма

 

 

Първото условие – подгответе за страхотно преживяване и навийте щурите си приятели. След това ни се обадете, за да знаем кога да ви чакаме.

Как да се доберете до рафтинг базата ни в Кресненското дефиле (Ханчетата) на река Струма? Тя се намира на около 120км на юг от София, средно около час и половина с кола по главен път Е79. Подминавате Симитли, два тунела и след около 1 километър в ляво до пътя се намира нашата база на Кресненските ханчета. Цветовете са в черно и зелено с голям надпис Rafting center Reflip.

 

 

Носете си кърпа, чехли, чорапи и синтетична тениска. След екипиране с неопрен, яке, боти, каска и жилетка, следва транспортиране до старта. Там ще направим инструктаж за безопасност и поведение в реката. В този си участък реката е с трудност клас 3-4 по международната скала. Опитните ни инструктори ще ви спрат дъха на най-екстремните участъци.

Всеки може да избира какво преживяване търси. Тези,който желаят сигурност и емоции, ще преминават през бързеите, удряйки вълните като по учебник. Тези, които искат повече адреналин и не се притесняват от плуване, ще влизат във вълни и дупки с цел екшън.

Трасето е с дължина 13 + км и се намира в сърцето на Кресненското дефиле.

Приключението ви очаква!

Спускане в бурните води на Струма


Цена за рафтинг по Струма: 50 лв на човек

Включва:
 Незабравимо изживяване
Транспорт по трасето
 Пълна рафтинг екипировка – неопренов костюм, яке, обувки за вода, каска и спасителна жилетка
 Застраховка
 Рафтинг инструктаж
 Лицензирани персонални инструктори
 Safety лодка

Обща продължителност: 4 часа

Допълнително: Професионални снимки на най-екстремните участъци в реката.

Резервирай сега

Посетете секцията Често Задавани Въпроси


 

Кой ще е вашият инструктор?

Рафтинг скок на бързей по река Струма

Рафтинг в Кресненското дефиле

След здраво гребане може да хапнете домашни и току що приготвени ястия на Кресненските ханчета. С тераси над реката, гледайки преминаващите рафтинг лодки и седейки под сянката на чинарите, ще може да направите подобаващ завършек на рафтинг приключението. Домашните млека, сирена и сладка пък са вкусно изкушение за вкъщи.

Тези от вас, които искат още приключения и имат още енергия, опънатия тролей над реката и близките каньони  Шейтан дере и Платанова гора са на тяхно разположение. Освен, че може да полетите над река Струма, може да се разходите около водопадите и да се насладите на прелитащите лешояди или да се спуснете по следите на шипобедрените костенурки. Незабравимо е, очакваме ви!

Рафтинг група се снима преди да опита рафтинг по Струма

Рафтинг група се снима след рафтинг по река Струма

Резервирай сега

Река Струма предлага добри условия за рафтинг от март до октомври.  За различно рафтинг преживяване през летните месеци препоръчваме рафтинг по Тара.