+359 877 505 991

Детски лагери

Детски лагери
4.9 (98.46%) 26 votes

Детски лагери с рафтинг

 

Нека да научим децата да обичат реките

 

Рафтинг спускания, скачане от скали, плуване в реката, гребане и сутрешни разгрявки целят да покажат на учениците (децата), че приключенията могат да бъдат част от живота ни – сега, в XXI век, и тук, в България. Участниците в детския лагер не само ще се научат как безопасно да се спускат по реки, интересни факти за живота на реките, но и сами ще изпитат силата на природата. Показаните под формата на игри и забаления методи за оцеляване в природата ще направят децата ви по-силни, ще ги откажат от компютърните игри и всякакви i phone забавления и ще им отворят вратите за живот с главно Ж… пълен с приключения.

Дати за детски лагери 2018:

18-22 Юни
2-6 Юли
23-27 Юли
6-10 Август

 

Деца във водата на детски лагер на река Струма

 

Примерна програма за едноседмични детски лагери :

1 ден: Сутринта тръгване от София с микробус за рафтинг център Reflip, река Струма, Кресненските ханчета  на 130 км от София. Пристигане. Почивка, хапване. Настаняване. Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане. Връщане на базата. Почивка.   Къпане в топли минерални бани. Вечеря. Нощувка
2 ден: Закуска. Преобличане и подготовка за разходката до каньона Шейтан дере на река Ощавска, приток на река Струма. Пристигане на водопадите, почивка, връщане обратно, преобличне. Тръгване за село Влахи. Пристигане, посещение на църквата, запознаване с историята на селото (родното място на Яне Сандански). Почивка, хапване.  Запознаване с проекти за опазване на околната среда (като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк, опазване на редките породи в България – каракачански овце, коне и кучета). Посещение на Влахинския водопад. Връщане. Събиране на дърва, готвене на вечеря. Спане на палатки.
3 ден: Закуска Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане, къпане, скачане. Връщане на базата.  Почивка. Запознаване с принципите на екозамеделието. Посещение на открит басейн. Вечеря. Нощувка.
4 ден: Закуска.  Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане, къпане, скачане. Връщане на базата. Почивка, обяд. Посещение на открит басейн. Вечеря, Нощувка.
5 ден: След закуска – посещение на каньона на вековните дървета. Обяд. Тръгване за София.

Дете на тролей по време на детски лагер

Допълнително: възможност за организиране на детски лагери със спане на палатки с чували и шалтета.

Цена: 270 лв за 5 дена

Включва:

Незабравимо изживяване
 Закуска, обяд, вечеря – всеки ден
Нощувки – вътрешен санитарен възел, климатик
Транспорт до реката и на място
 Квалифицирани инструктори
 Екипировка за рафтинг и каньонинг
Допълнително: възможност за организиране на детски лагери със спане на палатки с чували и шалтета.

Не включва: Такси за посещение на откритият басейн

 

Резервирай сега

 

П.С. Нашият детски лагер не представлява казарма :). Родители чувствайте се поканени да се присъедините към нас.

 

Деца на речни камъни

Деца на рафтинг лодка

Дете и рафтинг гиф в лодка

Деца скачат в река от скала

Деца и рафтинг инструктори на рафтинг лагер