+359 888 505 991

Детски лагери

Детски лагери
4.92 (98.46%) 26 votes

Детски лагери с рафтинг

Нека да научим децата да обичат реките

 

Рафтинг спускания, скачане от скали, плуване в реката, гребане и сутрешни разгрявки целят да покажат на учениците (децата), че приключенията могат да бъдат част от живота ни – сега, в XXI век, и тук, в България. Участниците в детския лагер не само ще се научат как безопасно да се спускат по реки, интересни факти за живота на реките, но и сами ще изпитат силата на природата. Показаните под формата на игри и забаления методи за оцеляване в природата ще направят децата ви по-силни, ще ги откажат от компютърните игри и всякакви i phone забавления и ще им отворят вратите за живот с главно Ж… пълен с приключения.

Дати за детски лагери 2017:

19-23 Юни
3-7 Юли
10-14 Юли
24-28 Юли
7-11 Август

 

Деца във водата на детски лагер на река Струма

 

Примерна програма за едноседмични детски лагери :

1 ден: Сутринта тръгване от София с микробус за рафтинг център Reflip, река Струма, Кресненските ханчета  на 130 км от София. Пристигане. Почивка, хапване. Настаняване. Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане. Връщане на базата. Почивка.   Къпане в топли минерални бани. Вечеря. Нощувка
2 ден: Закуска. Преобличане и подготовка за разходката до каньона Шейтан дере на река Ощавска, приток на река Струма. Пристигане на водопадите, почивка, хапване, преход. Връщане обратно, преобличне. Тръгване за село Влахи. Пристигане,посещение на църквата, запознаване с историята на селото( родното място на Яне Сандански). Почивка. Хапване.  Запознаване с проекти за опазване на околната среда  (като проекти за опазване на хищниците в България, контакт с опитомен вълк, опазване на редките породи в България – каракачански овце, коне и кучета). Посещение на Влахинския водопад.  Връщане. Събиране на дърва, готвене на вечеря. Спане на палатки.
3 ден: Закуска Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане,къпане, скачане. Връщане на базата.  Почивка. Запознаване с принципите на екозамеделието.  Посещение на открит басейн. Вечеря. Нощувка.
Посещение на открит басейн. Вечеря. Нощувка.
4 ден: Закуска.  Подготовка, екипировка, инструктаж за рафтинг. Спускане,къпане, скачане. Връщане на базата. Почивка, обяд.Посещение на открит басейн. Вечеря, Нощувка.
5 ден: След закуска – посещение на каньона на вековните дървета. Обяд. Тръгване за София.

Дете на тролей по време на детски лагер

Допълнително: възможност за организиране на детски лагери със спане на палатки с чували и шалтета.

Цена: 250 лв

Включва:

Незабравимо изживяване
Закуска, обяд, вечеря – всеки ден
Нощувки – вътрешен санитарен възел, климатик
Транспорт до реката и на място
 Квалифицирани инструктори
 Екипировка за рафтинг и каньонинг
Допълнително: възможност за организиране на детски лагери със спане на палатки с чували и шалтета.

 

Резервирай сега

 

П.С. Нашият детски лагер не представлява казарма :). Родители чувствайте се поканени да се присъедините към нас.

 

Деца на речни камъни

Деца на рафтинг лодка

Дете и рафтинг гиф в лодка

Деца скачат в река от скала

Деца и рафтинг инструктори на рафтинг лагер