+359 877 505 991

В Родопите с каяк: Един уикенд – Два язовира

Магията на Родопа планина в два дена с каяк

 
Ден 1: Тръгване в 7 часа рано сутринта. Пристигаме на язовир Широка поляна към 10 30 часа. Влизаме във водата в 11 часа. Първо ще намерим място, където да разпънем бивака. Ще направим кратка почивка за хапване и след това до залез слънце ще имаме възможност да гребем и опознаем флората и фауната на язовира. Формата на язовира е уникална. Погледнат от обикалящият го път, изглежда, че е съставен от множество малки язовири с отделни стени. Илюзията се причинява от неравния терен на дъното, който се състои от няколко планински дерета. Вечерта с песни и танци край огъня ще се наслаждаваме на безброй звезди.
 
Ден 2: Ставаме в 8 часа и събираме бивака. В 10 часа се качваме на буса и се местим на язовир Голям Беглик. Той също предлага възможност за 3 до 4 часа гребене като ще направим почивка с пикник на някоя китна Родопска поляна. В 16 часа се отправяме посока София, но по път ще спрем на Варварските минерални бани (носете си бански), за малко разпускане преди началото на работната седмица.
 
Резервирай сега

Дати за 2020:

  • 25 – 26 Юли
  • 29 – 30 Август

Цена:

2 дена:

195 лв. на човек (50 лв. се заплащат като капаро) с включен транспорт

150 лв на човек със собствен транспорт

 Палатка, чувал и шалтета при предварителна заявка;
 Морски каяци Prijon;
 Каяк екипировка – гребло, жилетка, шприцка;
 Водач по маршрута;
 Каяк инструктор
kayaking_Greece Медицинска застраховка;

Минимален брой участници в групата – 4 човека.

Местата са ограничени.

Резервирай сега

Всеки ден водачите изготвят сутринта програма според прогнозата за времето и уменията на групата. Мисията ни е да направим денят ви забавен, запомнящ и вълнуващ. С нашият опит и вашето добро настроение успехът е ГАРАНТИРАН.