+359 877 505 991

Ривърбуги по река Струма

С ривърбуги в бурната вода на река Струма

Потопете се във вълните, бързеите и реката с ривърбуги. Усетете бялата вода. Преплувайте през Кресненското дефиле изцяло екипирани. От нас – цялата необходима екипировка, подсигуряваме безопасността ви с допълнителна рафтинг лодка и личен инструктор по трасето. От вас се иска желание и хъс. Мястото е същото – река Струма, Кресненските ханчета, Рафтинг център Рефлип.

Ривърбуги, Hydrospeed или Riverboarding е един от най-новите речни спортове, набиращ популярност и у нас. Произлиза от Франция – там местните рафтинг гидове са пълнели сакове със жилетки и са се спускали по бързеите. Пластмасовото буги е създадено малко по-късно и позволило развитието на този спорт.

Екипировката е същата като при рафтинг, само с една разлика – липсва ви лодката ;). Вместо лодка имате плаващ борд, върху който се държите- ривърбуги. Управлението става чрез плавници на краката. Ще преминете обучение как да управлявате бугито. Със вас във водата ще има инструктор, който ще ви наставлява и напътства през бързеите.

Момче върху ривърбуги в река

Усетете адреналина и се преборете сами с вълните и силата на водата.

Цена: 90 лв на човек

Включва:

 Застраховка (при заявка от клиент)
 Транспорт по трасето
 Квалифицирани  инструктори
 Инструктаж
 Safety лодка
Незабравимо преживяване
 Ривърбуги, каска, жилетка,неопрен, яке, плавници, боти, наколенки

Допълнително: Професионално монтирани снимки на най-екстремните участъци в реката.

Резервирай сега