+359 888 505 991

Каяк тур около Диапорос, Гърция

Каяк тур около Диапорос, Гърция
5 (100%) 1 vote

Дата: 21-23 Юли 2017; 29-31 Юли 2017

Момичета, хамак и красива гледка на остров Диапорос

Остров Диапорос е малък остров, който се намира в близост до бреговете на Халкидики и по точно, източно от ръкава на Ситония. Каяк тура включва обиколка на острова, като ще спрем на няколко хубави плажа за почивка. Програмата е подходяща за начинаещи и хора без опит в гребането с каяк. Нощувките ще бъдат на палатки на къмпинг или на диви плажове според набелязаната програма.

Ден 1: Тръгваме Петък вечер след работа в удобно време, за да използваме нощта и да стигнем до средния ръкав на полуостров Пелопонес, а именно Ситония. Нощуваме на къмпинг,

Ден 2: Сутринта разтоварваме, редим багаж по каяците и след запознаване с екипировката и техниката на гребане с каяк, потегляме към приключението. Целта за този първи ден е да достигнем плажа “Синята лагуна”. По пътя ще спираме на отделни малки островчета за почивка. Името на ”Синята лагуна” идва от бистрите сини води на морето там.

Ден 3: След закуска, кафе и кратка разгрявка, потегляме на юг. В зависимост от времето, условията и силите на групата, правим кратка отбивка до плажа Кариди. Продължаваме, връщайки се обратно към острова и го обикаляме от западната страна. По пътя спираме на още диви плажове. Възможна е спирка и във Вурвуру за бира и обяд. Стигайки точката, от която сме влезли предишният ден, товарим обратно каяците и се отправяме към България. Очаква се късно пристигане в София.

Меги с каяк

Всички подробности за каяк тура, ще бъдат обсъдени с групата предварително. Ще направим и кратък списък с най-необходимото, което човек трябва да си носи. Ще подсигурим всичко необходимо за бивакуването. Програмата не е окончателна и при желание на хората в групата или неблагоприятни условия за подлежи на промяна.

Цена: 195 лв. на човек (100 лв. се заплащат като капаро)

 Път и пътни такси;
 Осигуряваме палатка, чувал и шалтета за нощуването/възможност за къмпингуване/
 Морски каяк Prijon;
 Каяк екипировка (гребло, жилетка, шприцка, яке, неопрен, боти и т.н.);
 Водач по маршрута;

Минимален брой участници в групата – 6 човека.
Максимален брой участници в групата – 16 човека.

Побързайте, местата са ограничени.

Резервирай сега