+359 877 505 991

Каяк тур около Амулиани, Гърция

Дати за 2020:

Тридневно приключение с каяк около остров Амулиани

Амулиани е малък остров, който се намира в източната част на залива обособен от полуостровите Ситония и Атон, част от полуостров Халкидики. Подходящ е за обиколка с каяк, както от начинаещи, така и от по напреднали каякари, които просто искат да редуват лежерното гребане, с почивки на плажа и плуване в лазурните води на морето наоколо. 

Програма 3 дена:

Ден 1: Отпътуваме от стадион Васил Левски към 19.00 вечерта. Спираме да вечеряме в Еко селище Дебели даб. Пристигане късно вечер. 

Ден 2: От Трипити гребем до самият остров Амулиани, като по пътя спираме на малки островчета намиращи се в северната част на Амулиани, с хубаво море и красиви гледки. Спираме и за плаж и почивки. Нощуваме на див плаж от западната страна на острова (при желание може да се нощува и в къмпинг). Километри за деня – около 8 км.

Ден 3: Събуждаме се, закуска и кафе и след кратка загрявка се отправяме на юг, където ще спрем на остров Дрения (или някое от другите островчета наоколо). Почивка и плаж, който има желание, може да поиграем с каяците, например да отренираме преобръщане на обърнат каяк. Късният следобяд се товарим и гребем до Орнауполи, където ще ни чака транспорта за прибиране към София. Километри за деня – около 14 км.

Програма 4 дена – KAYAK, SUP & FUN

Тръгване в 19 часа от София. Нощувка в Еко селище Дебели дъб. Сутринта отпъ За петък, събота и неделя до обяд са включени следните занимания:
kayaking_Greece Гребане с каяк
kayaking_Greece Занимания със SUP
kayaking_Greece Игри и забавления
kayaking_Greece Безопасност във водата
 
 
Всички подробности за пътуването, ще бъдат обсъдени с групата предварително. Ще направим и кратък списък с най-необходимото, което човек трябва да си носи. Спането ще бъде на палатки, така че е желателно да разполагате със съоражения за бивакуване – палатка, спален чувал, шалте. Ако не разполагате с такива, ще осигурим. Програмата не е окончателна и при желание на хората в групата или пък неблагоприятни условия за гребане (високи вълни, лошо време), подлежи на промяна.

Дати за 2020 г:

Цена:

3 дена 249 лв. на човек (50 лв. се заплащат като капаро).

4 дена: 299 лв. на човек (50 лв. се заплащат като капаро).

kayaking_Greece Медицинска застраховка;
 Такса къмпинг;
kayaking_Greece Oсигуряваме палатка, чувал и шалтета при заявка;
 Морски каяк Prijon;
 Каяк екипировка (гребло, жилетка, шприцка);
 Водач по маршрута;
 Каяк инструктор;

Транспортът е безплатен. 

Не е включено: Храна, Нощувка в Еко селище Дебели дъб – 20 лв/човек.

Минимален брой участници в групата – 6 човека.

Побързайте, местата са ограничени 🙂

Резервирай сега

Всеки ден водачите изготвят сутринта програма според прогнозата за времето и уменията на групата.
Мисията ни е да направим денят ви забавен, запомнящ и вълнуващ. С нашият опит и вашето добро настроение успехът е ГАРАНТИРАН.