+359 877 505 991

Каяк тур около Амулиани, Гърция

Дати за 2020 г:

  • 06 – 07 Юни;
  • 18 – 19 Юли; 

Reflip-2

Тридневно приключение с каяк около остров Амулиани

Амулиани е малък остров, който се намира в източната част на залива обособен от полуостровите Ситония и Атон, част от полуостров Халкидики. Подходящ е за обиколка с каяк, както от начинаещи, така и от по напреднали каякари, които просто искат да редуват лежерното гребане, с почивки на плажа и плуване в лазурните води на морето наоколо. 

Програма:

Ден 1: Отпътуваме от стадион Васил Левски към 03.00 часа сутринта. 

Ден 2: От Трипити гребем до самият остров Амулиани, като по пътя спираме на малки островчета намиращи се в северната част на Амулиани, с хубаво море и красиви гледки. Спираме и за плаж и почивки. Нощуваме на див плаж от западната страна на острова (при желание може да се нощува и в къмпинг). Километри за деня – около 8 км.

Ден 3: Събуждаме се, закуска и кафе и след кратка загрявка се отправяме на юг, където ще спрем на остров Дрения (или някое от другите островчета наоколо). Почивка и плаж, който има желание, може да поиграем с каяците, например да отренираме преобръщане на обърнат каяк. Късният следобяд се товарим и гребем до Орнауполи, където ще ни чака транспорта за прибиране към София. Километри за деня – около 14 км.

Всички подробности за пътуването, ще бъдат обсъдени с групата предварително. Ще направим и кратък списък с най-необходимото, което човек трябва да си носи. Спането ще бъде на палатки, така че е желателно да разполагате със съоражения за бивакуване – палатка, спален чувал, шалте. Ако не разполагате с такива, ще осигурим. Програмата не е окончателна и при желание на хората в групата или пък неблагоприятни условия за гребане (високи вълни, лошо време), подлежи на промяна.

Дати за 2020 г:

  • 06 – 07 Юни;
  • 18 – 19 Юли; 

Цена: 250лв. на човек (50 лв. се заплащат като капаро)

kayaking_Greece Медицинска застраховка;
 Такса къмпинг;
kayaking_Greece Oсигуряваме палатка, чувал и шалтета;
 Морски каяк Prijon;
 Каяк екипировка (гребло, жилетка, шприцка);
 Водач по маршрута;
 Каяк инструктор;

Транспортът е безплатен. 

Минимален брой участници в групата – 6 човека.
Максимален брой участници в групата – 24 човека.

Побързайте, местата са ограничени 🙂

Резервирай сега