+359 877 505 991

Каякинг по река Струма

Мястото е познато – Рафтинг център Рефлип, река Струма, Кресненското дефиле. Бързеите са същите, вашият поглед и усещане върху тях е различен. Надуваем каяк или кану, каякарско или кануистско гребло, личен инструктор и вашата близост с реката е разликата, която търсите.

 

Надуваем каяк и кану- лесно е да се научиш

Надуваемите каяци са стабилни, леки, маневрени, лесно преносими лодки за бърза вода. Те са революция в речните развлечения. Напълно начинаещи каякари могат да се забавляват, гребейки клас II и III бързеи с указания, инструкции и подкрепа от опитен и професионален водач. Усещането да управлявате лодка в река Струма е уникално. Представете си как се научавате да карате каяк по клас II и III бързеи, разбивате вълните и участвате в първото си речно приключение. Плуването и обръщането винаги са възможни.

Професионални водачи и оборудване

Рафтинг & каяк клуб Рефлип използва най-доброто оборудване на разположение. Всеки каякар ще бъде облечен с неопрен, каска, жилетка и неопренови обувки. Опитни водачи ще ви покажат техниките за гребане, ще ви преведат безопасно през бързеите и ще ви помагат в спасяването и самоспасяването. Това приключение изисква добра физическа подготовка. Може да се впуснете с най-добрия си приятел или приятелка. Ако нивото на реката е високо във вашия каяк ще седне личен инструктор, който ще се погрижи за вашата безопасност и изживяване.

Каякари с надуваем каяк по река Струма

Предлагаме избор на минирафт – надуваем каяк или кану по избор. Поради интензивността на бързеите, ако се спускате на горното трасе групи до 8 човека са за предпочитане.

Резервирайте сега

Цена: 70лв на човек

Цената включва:

 Транспорт по трасето
Пълна водна екипировка – неопренов костюм, яке, обувки за вода, каска и спасителна жилетка
Инструктаж
Лицензиран каякинг инструктор
Safety лодка
Незабравимо изживяване

Надуваем речен каяк

Обръщане с надуваем каяк по река Струма

Резервирайте сега