+359 877 505 991

За нас

За нас
5 (99.61%) 51 votes


Членове на рафтинг клуб Рефлип след спускане

Това, което правим, умеем и обичаме най-много е рафтинг

Рафтинг клуб Рефлип са група от хора, обичащи реките и природата като цяло! Съставен от рафтинг гидове, рафтинг състезатели и каякари с дългогодишен опит, придобит на реки като: Струма (България), Лим (Сърбия), Тара (Черна Гора), Върбас (БиХ), Корана (Хърватска), Matanuska (Аляска), Six mile (Аляска), Nenana (Аляска), Gauley river (Западна Вирджиния), Pacuare (Коста рика), Chirripo (Коста рика)  и др. Уменията ни са сертифицирани от Международна Рафтинг Федерация /IRF/, като всяка година организираме курсове съвместно с тях в България. Хиляди хора всяка година се спускат безопасно с нас по реките на България и Балканския полуостров.

 

Снимка на семейство Пауновски

 


 

Семейство Пауновски са движещата сила на всичко – Веселин, Борислав и Маргарита. Отдадени на това да предават своята страст и любов към реката. Всеки възможен ден са на река Струма заедно с приятели и туристи.

 


 

Повече за нас и нашите инициативи:

 

green_facebook_logo2

 

През есента на 2010 година обединихме услията си, за да създадем Рафтинг Клуб Рефлип.

1. Дейността на клуба е насочена към постигането на следните цели:

1.1. Популяризиране на рафтинга, каякинга и водните спортове, издаване и разпространяване на информация, оказване помощ в областта на учебно-тренировъчния процес, укрепване и развитие на международните връзки, тясно сътрудничество с Международни федерации, клубове и организации.

1.2. Организиране и провеждане на състезания, сформиране на отбори и клубове, обезпечаване на подготовката им и участието им в национални представителни международни състезания и развитието на рафтинга, каякинга и водните спортове сред младежи, учащи, включително деца в социални заведения и представители на малцинствени групи.

1.3. Опазване на околната среда и водните басейни в страната и издаване и разпространяване на информация за мерки за защита.

 Рафтинг клуб Рефлип работи всяка година на язовир Панчарево с деца със специални нужди;
 Всяка година организираме почиствания на водоеми и реки в България – Огняново, Струма, Панчарево, Искър;
 Всяка година организираме обучения за деца, които живеят в региони, застрашени от наводнения край река Струма;
 Рафтинг клуб Рефлип е член и учредител на Българската рафтинг федерация /БРФ/.